Borsos bélszíntokány

4 fő részére

Nehézség:

könnyű

Beküldte:

hozzávalók

  • 60 dkg bélszín
  • vöröshagyma
  • fokhagyma
  • bors
  • majoranna

Elkészítés

A hússzeleteket vékony csíkokra vágjuk. Az apró kockákra vágott hagymát olajon megfonnyasztjuk, belepréselünk fokhagymát, borsozzuk, megszórjuk majorannával, majd 1 dl vízzel felöntjük, puhára pároljuk. Vigyázzunk, ne lepje el a víz egészen, nem főzzük, hanem pároljuk.A húst megmossuk, majd a vékonyra szelt szalonnaszeleteket a bélszínre tűzdeljük a fogvájókkal. Megborsozzuk. Tűzálló tálban megsütjük. Sütés közben locsoljuk a levével.
Köretajánlat: hagymás burgonya

Hozzászólások

Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.

Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.